Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

De reikibehandeling

Een reikibehandeling kan worden gevolgd bij lichamelijke klachten zoals gewrichtspijnen, overbelasting, vermoeidheid, herstel na operatie of botbreuk, hoofdpijn en dergelijke, maar ook bij emotionele of mentale klachten zoals stress, onrust, twijfels, malende gedachten of burn-out. Iedere behandeling is uniek en wordt individueel aangepast.

De behandeling wordt gegeven in een rustige omgeving. Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel en wordt de energie door middel van de handen doorgegeven. De handen worden op of boven uw lichaam gehouden.

Soms is de energie als warmte, als tinteling of juist als kou voelbaar. De energie gaat door kleding (zelfs door gips) heen, dus u hoeft geen kleding uit te doen.

De energie werkt in op alle gebieden. Naast de rechtstreekse werking op lichamelijk gebied (vaak een pijnklacht) werkt het net zo sterk op emotioneel en mentaal gebied. U voelt rust en ontspanning ontstaan die nog lang na kunnen werken.

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om de rest van de dag wat rust te nemen. Veel water drinken helpt het lichaam om de losgekomen afvalstoffen af te voeren en de werking van de behandeling te versterken.

 

Behandeltarieven (inclusief BTW)

Volledige behandeling (behandeling van een uur)

55 euro

Verkorte behandeling (behandeling van een half uur)

35 euro

Volledige behandeling op afstand

35 euro

Verkorte behandeling op afstand

25 euro

Behandeling aan huis, afhankelijk van afstand en tijd

In overleg

 

 

Soms wordt een reikibehandeling aangevuld met een Bachbloesemtherapie, een op maat gemaakte essence die de reikibehandeling ondersteunt.


 

 

Behandelingen worden naar wens overdag of 's avonds gegeven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U ontvangt binnen een dag een reactie. Mocht dit niet zo zijn check dan svp uw spambox.

 

Lees voor u een afspraak maakt ook de voorwaarden op deze site.