Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

Opfrisavond Cursus Reiki  

Heeft u ooit een cursus reiki gevolgd maar wilt u graag de stof nog eens doornemen?  

U kunt dan een afspraak maken voor een opfrisavond.  

Tijdens deze avond ontvangt u het schriftelijk lesmateriaal van Reikipraktijk BhiSajya, wordt de stof van de cursus (reiki I of II) doorgenomen, worden de handposities herhaald en ontvangt u een extra inwijding.  

Na deze avond zult u de energie weer voelen stromen en bent u weer zekerder van uw behandelingen.  

Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat u een cursus gevolgd heeft, of bij wie. We kijken samen waar een aanvulling nodig is zodat u weer compleet op de hoogte bent.  

De kosten voor een opfrisavond reiki I zijn 75 euro inclusief btw. De opfrisavond voor de cursus reiki II is 85 euro inclusief btw. (Er is geen mogelijkheid om te pinnen)  

*Er staat een opfrisavond Reiki I gepland op maandag 14 mei om 19.30 uur. Hiervoor zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Wilt u een andere dag dan kunt u dat even laten weten.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks met annette@reiki-bhisajya.nl.  

Indien u wilt is het natuurlijk ook mogelijk opnieuw met een cursus mee te doen. Het voordeel daarvan is dat u weer oefent in het geven van behandelingen en deze ook ontvangt. Ook krijgt u dan het certificaat van Reikipraktijk BhiSajya.