Reiki BhiSajya

Voor opleidingen en behandelingen

Gastenboek

 

De website is in oktober 2016 volledig vernieuwd dus ook het gastenboek heeft een nieuwe start gemaakt.

Heeft u een ervaring die u wilt delen? Laat deze hieronder dan achter! Alvast bedankt!

 

 


Ervaringen van cursisten en cliënten

Nancy Van den Boom
03-07-17 18:50:29
Hoi Annette, ik heb erg genoten van het Reiki1 weekend. Jouw aanpak vind ik heel prettig door je nuchterheid, uitgebreide kennis, wijsheid, je warmte en ook humor en vrolijkheid. Je hebt mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd en wat heb ik veel geleerd. Dank je wel daarvoor. Ik voel me heel dankbaar met deze ervaring en alles wat er is! Niets was jou te veel en de middagen vlogen om.

Ik kan jouw cursus van harte aanbevelen.

Tot ziens dat weet ik zeker.

Hartelijke groeten
Nancy
Peter Bonarius
25-11-16 16:27:44
Ik heb, nadat ik Reiki 1 een tijd geleden gedaan heb, een opfriscursus en later nog een oefenmiddag bij Annette gedaan. Hierbij heeft zij mij opnieuw de handposities en diepgaande informatie gegeven over Reiki en heb ik later dus nog kunnen oefenen met andere cursisten van haar. Ik heb haar manier van uitleggen als aangenaam ervaren, mede door haar nuchtere benadering. Vriendelijk, zachtaardig, duidelijk uitleggend, en meedenkend zijn enkele woorden die bij mij opkomen. Je kunt zeker bij haar een cursus doen :). Mvg, Peter
Maartje Van Scheppingen
12-10-16 16:39:08
In januari heb ik na een lange zoektocht me opgegeven voor de cursus reiki 1 bij Annette. De cursus was een openbaring voor mijn. Mijn jarenlange klachten (fibromyalgie), werden een stuk minder nadat ik me zelf kon behandelen. In juli heb ik de cursus reiki 2 ook gevolgd bij Annette. Ook deze keer was het de prettige sfeer die Annette tijdens zo'n cursus creëert, weer voelbaar. Ook na deze twee cursussen kon ik voor vragen altijd bij haar terecht. Voor iedereen die overweegt om een reikicursus te gaan volgen kan ik maar een ding zeggen, doe dit zeker bij Annette!
Jan
12-10-16 09:35:56
Annette. Mooie site, precies zoals ik je ken. No nonsense en To the point. Jan.